Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آخرین جمعه سال 97 و در روزهایی که پیمان یوسفی به تازگی اجرای برنامه «ورزش و مردم» را به عهده گرفته بود، میزبان سه گزارشگر باسابقه فوتبال بود.

در آن برنامه که در شبکه های اجتماعی هم مورد توجه قرار گرفت، جواد خیابانی، مزدک میرزایی و علیرضا علیفر به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم بهرام شفیع دور هم جمع شدند و عادل فردوسی پور هم که آن موقع هنوز مشخص نبود برنامه نود اش دیگر ادامه ندارد، در یک آیتم ضبط شده درباره گزارشگری فوتبال و همکارانش صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان آیتم بود که فردوسی پور انتقاد ملایمی از سرهنگ علیفر کرد و گفت سبک سرهنگ در سال های قبل را بیشتر از سبک امروزش می پسندد.

آن برنامه از این جهت قابل توجه هم بود. به عنوان نمونه باید از مزدک میرزایی گفت که مثل همیشه کم حرف و آرام بود و برای آخرین بار در یک برنامه زنده در قاب تلویزیون ایران ظاهر شد. جالب اینکه مزدک در آن برنامه از شوخی آیتم کوتاهی که گزارش هایش را کسل کننده و خواب آور توصیف کرده بود، کاملاً دلخور شد.

این برنامه از آن جایی که در آستانه آغاز سال نو پخش می شد، قرار بود حال و هوایی نوروزی و شاد داشته باشد اما نکته عجیبی که در بحث میان گزارشگران تلویزیون اتفاق افتاد جایی بود که جواد خیابانی گفت گزارشگران هم مثل هر آدم دیگری اشتباه می کنند و باید در گزارش زنده برای آن ها حق اشتباه قائل شد. اما سرهنگ علیفر بلافاصله با قاطعیت این نظر را رد کرد و بعد از یادآوری خاطره ای از اردشیر لارودی، گفت: «گزارشگر غلط می کند اشتباه کند!»

حالا 6 ماه پس از آن برنامه و اصرار سرهنگ علیفر بر اینکه گزارشگر در هیچ حالتی حق خطا کردن ندارد، اشتباه عجیب او در پخش زنده و ترانسفر کردن سیدجلال حسینی به لوانته و تغییر پستش از دفاع وسط به هافبک، به یادمان می آورد که گاهی اشتباه، بخش جدایی ناپذیر کار در هر رسانه ای است. اشتباهی که علیرضا علیفر مرتکب شد اگرچه در طول بازی توسط خودش اصلاح شد اما باعث نشد حاشیه های این ماجرا به همان روز ختم شود. این حاشیه ها علاوه بر اینکه در شبکه های اجتماعی بازتاب بسیار زیادی داشت و به اصطلاح «وایرال» شد، در رسانه های رسمی هم واکنش های زیادی به همراه داشت.

روابط عمومی شبکه ورزش در اطلاعیه ای کم سابقه، محرومیت علیفر از گزارشگری تا اطلاع ثانوی را اعلام کرد. سرهنگ هم در واکنش به این محرومیت، اعلام کرد شاید به پیشنهادهای شبکه های ماهواری پاسخ مثبت دهد و ایران را ترک کند و در آخرین پرده، در  بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان وقتی تصویر سیدجلال روی نیمکت ذخیره ها به نمایش درآمد، پیمان یوسفی علیفر را از طعنه بی نصیب نگذاشت و به شکلی واضح به اشتباه همکارش کنایه زد.

البته این برای اولین بار نبود که یکی از گزارشگران تلویزیون، با طعنه و کنایه از اشتباه همکارش یاد می کند. در جام ملت های 2016 وقتی سرهنگ علیفر با استفاده از اطلاعات ویکی پدیایی «دولاب امیر» را به عنوان معمار استادیوم معرفی کرد، عادل فردوسی پور در همان جام به شکلی واضح به گاف علیفر اشاره کرد.

با این اوصاف به نظر می رسد گزارشگران تلویزیون که خیلی از آن ها بارها در برنامه های مختلف به عنوان مجری و تهیه کننده همکار بوده اند، گاهی همدیگر را از نیش انتقاد و کنایه بی نصیب نمی گذارند./ ورزش سه

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • چگونه داروین نونیز نگذاشت محمد صلاح بهترین گلساز لیگ برتر شود؟ / فیلم
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • ببینید | تغییر شیفت خیابانی
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • زخم خورده بزرگ؛ خطیر اصلا استقلالی نیست | نگذاشت ما قهرمان شویم
  • (ویدیو) واکنش خیابانی به تغییر نام باشگاه استقلال